Gästbok

Tack för att du tittade in på min hemsida. Jätteglad om du lämnar en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Ellinor E, den 29. maj, 2010
Hej jag får gratulera till din fina lilla killes första cert. Jag ställde på Nat. i sundsvall förra veckan(hane som blev bir) och såg din lilla grabb tyckte han va riktigt fin och så har jag kontakt med Yvonne så va nyfiken hur han såg ut. Så måste gratulera riktigt roligt :)Bara fortsätta i den takten. Vi kanske syns på någon utställning framöver är Avesta nästa för mej. Skulle åka till österbybruk också men fick inget sällskap så. Sen va det väl inte så roligt väder :)
MVH Ellinor och Ludde
Skrivet av Yvonne, den 29. maj, 2010
Stort Grattis till Certet på Nalle idag. Ni var så duktiga.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Tina/Nova, den 25. maj, 2010
Tjena brorsan!
Stort grattis på födelsedagen till dig! Ser att din matte har skött grattandet aningens bättre än min... Min har jobbat länge idag så jag kan inte påstå att jag har blivit firad av henne idag direkt.. Matte har dock lovat att jag ska bli gottgjord så jag väntar med spänning vad det innebär :). Gårdagen var dock riktigt rolig då jag fick plöja runt ordentligt i skogen med flera kompisar :D. När jag kom hem var jag vit-svart då jag råkade missbedöma ett lerdike lite och plumsa i med bakdelen. Matte tyckte att det var nödvändigt med en dusch, jag låtsades vara oförstående men att slippa gick tyvärr inte...
Puss och kram Nova
E-post:
Skrivet av Lova, den 21. maj, 2010
Ska bli kul att täffas i helgen
Puss från mamma Lova
Skrivet av Peter, den 17. maj, 2010
Vill bara säga att det er en väldigt fin hemsida :-) Keep up the good work
Webbsida:
Skrivet av Nova, den 1. maj, 2010
Hej brorsan!
Tack för gratulationen i min gästbok, jag säger detsamma till dig! Nu har äntligen matte tagit sig tid och även uppdaterat min blogg om förra helgens äventyr. Idag har jag varit med matte, Moa och lite annat folk i Västerås på agilitytävling. Matte har berättat att vi ska iväg imorgon också så det blir skoj! Är härligt att bara sitt och kika på allt runt omkring, finns ju så mycket intressant ;). Helst av allt vill jag dock vara med på plan, men det är jag tydligen för liten för. Konstigt tycker jag, jag är ju inte för liten på tordagar då jag går kurs...
Kram syster Nova
E-post:
Skrivet av Tina & Nova, den 12. apr, 2010
Stort grattis till er fina utnämning, 2:a bästa jappevalp! Skönhet ligger i släkten har jag hört ;D. Ja vi ska till Västerås, den utställningen är inbokad sedan länge. Jättekul, då syns vi där! Hoppas det finns något bra ställe som hundarna kan få busa på efteråt.

//Tina & Nova
E-post:
Skrivet av Yvonne, den 2. apr, 2010
Glad Påsk Önkar vi på Kennel Moalitz.
E-post:
Skrivet av Tina, den 31. jan, 2010
Hej!
Stort grattis till helgens fina resultat! Nalle har verkligen vuxit och blivit en riktigt stilig kille. Nova har varit med som moraliskt stöd på agilitytävling i helgen. Hon fick även köra några hinder i slutet till hennes stora lycka :).

//Tina
E-post:
Skrivet av Yvonne, den 31. jan, 2010
Stort Grattis till helgens fina resultat.
Snyggt jobbat Kramar från oss på Moalitz
E-post:
Skrivet av Grethel, den 17. dec, 2009
Satt och leta runt lite och hitta min valps kullsyskon, fin sida du har och vad roligt att se bilder på Qwintus, min vovvs heter Qumina Queen (Mi),hon är ett underbart litet charmtroll.
E-post:
Skrivet av Famljen Esposito-Muscat, den 6. dec, 2009
Hej!
Kul hemmsida precis som nova, syster till nalle och vår bolt Qvintus, så man får väll skicka en hälsning till nalle, nova från Bolt Qvintus vi får väll starta upp en hemsida till Bolt.
God jul och gott nytt år
E-post:
Skrivet av Tina & Nova, den 2. dec, 2009
Hej igen!
Kul att ni kikade in på Novas hemsida :). Du kan räkna med att jag kommer kika in här med jämna mellanrum. Om det är okej för dig så länkar jag gärna till Nalles sida.

//Tina & Nova
Skrivet av Tina , den 29. nov, 2009
Hej!
Hittade till er hemsida via Yvonnes. Jag äger Nalles syster Nova, så det var jättekul att kika runt på er sida och se lite bilder på ett kullsyskon i den ålder de befinner sig i nu :). Här kommer jag gå in och kika flera gånger.

Ha en trevlig första advent!
/Tina & Nova
E-post:
Skrivet av Yvonne, den 28. nov, 2009
Hej vilken fin hemsida.
Hoppas ni får en trevlig Helg Kramar från oss på Moalitz
E-post:

Senaste kommentarer

20.03 | 20:23

Hihi! Ja, detta är ett förlegat forum tydligen =))
Tack så hemskt mycket, och tack för en trevlig helg

...
20.03 | 18:40

GRATTIS!!! (igen)
Alla andra gratulationer kommer väl på facebook så jag tänkte att Dizze måste få en på den här sidan också.

...
27.05 | 02:30

Tusen tack !

...
26.05 | 22:52

Underbart! Grattis igen

...